multiblog.hu család tagja

Több helyen is olvastam már Szeged új, nagyon különlegesnek hirdetett pizzázójáról, a Monkey’s Bistro-ról.

A honlapjukat felkeresve a következőképpen mutatkoznak be az érdeklődőknek:

“A tradicionális olasz napoletana pizza receptjét Massimiliano Crocetti mestertől tanultuk Firenzében. Kizárólag a legjobb olasz alapanyagokat használjuk, néhányat említve, az 5 Stagione liszt, a San Marzano paradicsomszósz, a San Daniele 36 sonka, vagy a Parmaggio sajt. Az extravagáns fatüzeléses kemencénk Olaszországban, a Marana Forni gyárban készült, melyben 2 perc alatt készülnek el a ropogós, könnyű pizzák, a tészták pedig minimum 72 órán keresztül kelnek!”

A Monkey’s Bistro 2018. október 1-én nyitott meg, a Felső Tisza-Part közelében található Pille utcában.

A honlap azt is írja: ” A Monkey’s Bistroban 12 fős személyzet dolgozik nap, mint nap, hogy felvegyük a versenyt a jó nevű konkurens piaci szereplőkkel. Étlapunkon az említett napoletana pizza mellett olasz tészta féleségek, illetve a magyar és nemzetközi konyha klasszikus fogásai is megtalálhatóak. 
Közel 100 főt tudunk befogadni, az osztható vendégtér révén pedig rendezvényeket és összejöveteleket is tudunk vállalni! “

Ti jártatok már a Monkey’s Bistro-ban? Milyen volt?

Forrás: monkeys.hu

Kövessetek minket a facebookon is!


Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!